Informatie voor collega’s

Effectieve samenwerking

Stip werkt samen met diverse collega’s uit de omgeving zoals psychologen en psychotherapeuten. We ondersteunen elkaar in de diagnostiek, behandeling en nazorg van cliënten en zoeken naar gepaste oplossingen bij complexe hulpvragen. De combinatie van verbale therapie (zoals bijvoorbeeld cognitieve therapie of EMDR) en ervaringsgericht behandelen, blijkt zeer effectief. Cliënten merken dat zij zowel worden uitgedaagd om te praten en denken over hun klachten, als dat ze op fysiek en emotioneel niveau gewaarworden hoe bepaalde dingen bij hen werken en wat ze kunnen doen om dat te veranderen. Door multidisciplinaire behandeling wordt de client vanuit verschillende invalshoeken gestimuleerd om in beweging te komen en dat werkt!

Iets voor u?

Stip ontmoet graag nieuwe collega’s en ziet het als een plezierige uitdaging om te werken aan een efficiënt contact met optimaal resultaat. Benieuwd wat Stip voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

stip_foto_koffie_met_smile

Folders bestellen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u diverse folders gratis bestellen. Uw bestelling wordt binnen 7 werkdagen per post naar u toe gestuurd. 

 

 

Folder behandelmodule Rouwverwerking

Folder behandelmodule Burnout

Folder Stip

Bestelformulier folders

  • Aantal folders Rouwverwerking
  • Voer een waarde in tussen 5 en 25.
  • Aantal folders Burnout
  • Voer een waarde in tussen 5 en 25.
  • Aantal folders Stip
  • Voer een waarde in tussen 5 en 25.
    Stip gebruikt die hierboven ingevoerde gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw vraag. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Bekijk voor meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan ons Privacybeleid.