Over Stip

Ankie van de Ven

Mijn naam is Ankie van de Ven. Ik werk sinds 2001 als beeldend therapeute in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb lange tijd voor een grote GGZ instelling gewerkt en ben in 2010 gestart met mijn eigen praktijk. Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen van trauma, persoonlijkheidsproblematiek, emotieregulatieproblemen en stressklachten.

Om te kunnen bieden wat nodig is, werk ik samen met diverse zorgaanbieders.

In mijn werk vind ik het mooi om te zien dat mensen met behulp van hun eigen creativiteit in staat zijn om dat wat moeilijk of pijnlijk is te overwinnen. Ik begeleid dat proces met veel plezier en oprechte betrokkenheid.

In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je alle zorg en aandacht krijgt die je nodig hebt. Je kunt van mij een concrete, positieve en professionele aanpak verwachten, waarin we samen zoeken naar dat wat voor jou werkt.

Tsui-Ken Au

Ik ben Tsui-Ken Au, en werk een aantal dagen in de week bij Stip. In het therapeutisch proces staat de balans tussen denken, doen en voelen centraal.

Daarbij focus ik me als vaktherapeut beeldend op de gezonde kant van de mens. De kant die hard nodig is als het op een of meerdere gebieden in het leven vastloopt.

Op een directe, maar ook steunende manier ga ik samen met de cliënt op zoek naar deze gezonde kant en wat er nodig is om deze uit te breiden, te verstevigen en te leren inzetten.

beroepsverenigingen

Stip is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

kwaliteitsregisters

Stip is geregistreerd in de volgende kwaliteitsregisters: